Skinwalker Ranch: UFO Çiftliği - Andromedadanbirisi

Skinwalker Ranch: UFO Çiftliği

 


Skinwalker Ranch


On yıllar boyunca ekin çemberleri ve sayısız ufo fenomenlerine şahit olmuş sığır sakatlanmalarının da bu duruma eşlik ettiği 512 dönümlük bir arazi. Ve bu arazinin bir kısmına inşaa edilen bir çiftlik evi. Evet bugünkü konumuz bu. Skinwalker çiftliği , ufolar ve yaşanan paronormal olaylar.

1900 yılında 480 dönümlük arazi topraklarına amerika birleşik devletlerinin utah eyaletine , kızılderili kabilelerce yasak topraklar olarak adlandırılan bu araziye bir çiftlik kuruldu.
Çiftliğin kurulduğu bölgenin
henüz ilk keşfedildiği zamanlar Uinta hafzasından geçen İspanyol kaşifler geceleri kamp yaparken gökyüzünde büyük uçan alev topları görmüş ve bunları resmetmişlerdi yine aynı bölgenin tarihi anlatımlarına baktığımızda
Bölgede efsaneleşmiş bir kabile yer alıyor ve çiftlik Diğer kızıl derili kabilelerin dahi girmeye çekindiği girmeyip uzak durduğu ute kabilesinin yasak toprakları üzerine kurulmuş.

Anlatılan efsanelere göre uteler çiftliğin kurulduğu bölgeden sürülmüştür, kabile büyücüsü ise bu toprakları lanetlemiştir.

Kimi mitlerde bu kişinin insanları kandıran bir şifacı olduğu söylense de geneli bunu reddeder.

Utelerin korktuğu şekil değiştirebilen efsaneye konu olmuş bir yaratık vardır. Navajo. Lakin bu efsane sonraki yazımızın konusu bugün asıl konumuz bölgede görülen ufo ihbarları



O dönemin yeni sanayicilerinden biri olan yakop mahirs çiftliğin kurucusudur.

Plana göre çiftliğin inşaatı 1,5 yılda tamamlanması gerekirken işciler devamlı paranormal olaylarla karşı karşıya gelmiştir dolayısı ile yapımı da beklenenden oldukça uzun sürmüştür.


1900 senesinde çiftliğe yerleşen yakop mayırs ve ailesi 4 yılın sonunda tavan arasında kendilerini astılar.

Eğitim için New York'ta olan çocukları aile mirasına uzun süre sahip çıkmadılar.


1916 da ,büyük buhranın sonrası ailenin üyelerinden biri olan edon mayırs karısı ve 2 çocuğunu da beraberine alarak çiftliği onarttıktan sonra orada yaşamaya başladı. Lakin çiftliğin her tarafından sebebi bilinmeyen yangınlar çıkıyordu.


1916dan 1920 senesine kadar itfaiye şefliğine tam 59 Yangın vakası bildirilmişti.

Yangınlar çiftliğe ciddi zararlar vermemiştir. 1920 nin ekim ayında tıpkı anne ve babaları gibi edon mayırs ve karısı da kendilerini tavan arasına asarak hayatlarına son vermiştir.


Bu tüm yaşananlardan sonra 1930 senesine kadar çiftlik boş kalmıştır.



Kenneth ve Edith Myers
1987 yılına kadar çiftlikte kaldılar yaşadıkları süre boyunca polise herhangi bir rapor bildirmemişlerdi. Aile oldukça içe kapalıydı ve kimseyle görüşmüyorlardı.

1950 lerde çiftliğinde içerisinde bulunduğu uinta hafzasında çiftlikte olanların haricinde birçok olağanüstü olay meydana gelmiş.

İhbarlar sadece çiftlik sahibininkilerle de kalmamıştır. Bölgede yaşayan halk çiftlik ve bulunduğu bölgede sayısız ufo ihbarı yapmış.

Bu ihbarlarda çiftliğin ana binası önünde yere inmiş ufolar olduğunu ihbar edenlerde yer almış.

Bu sayısız ihbarlar birkaç on yıl boyunca kesintisiz devam etmiş.

Yıl 1970lere gelindiğinde ise utahın otoban devriyesine o kadar fazla ufo çağrısı geliyordu ki askerler bir süre sonra raporları doldurmayı bırakmıştı.

Aynı yıllar sorunlar bu ihbarlarla sınırlı da değildi. Çiftçilerin büyük ve küçük baş hayvanları oldukça sık telef ediliyordu. İşin akla yatmayan tarafı ise bazı sığırların organları sanki bir cerrahın bilgeliği ile tamamen parçalanırken , bazısı ise vücutlarında pençe izleri ile yatıyorlardı.


Utahta 400'den fazla UFO gözlemini araştıran Roosevelt'ten (roozıvelden) emekli bir ortaokul öğretmeni olan Joseph "Junior" Hicks ve gözlemlerine göre Ufo gözlemleri ile sığır ölümlerinin aynı tarihlere denk geldiği sonucuna varmıştır.

Hicks, "Uintah Havzası nüfusunun yüzde 10'undan fazlasının bir şey
gördüğünü tahmin ediyorum" dedi. "Sanırım, başka bir dünyadan veya başka
bir yerden gelen varlıklar tarafından ziyaret ediliyoruz. Bence bu öncelikle
araştırma ve keşif."

Görgü tanıklarının birçoğu aynı zamanda ahırlarında yaşayan ve pencerelerinde ne olduğu belli olmayan garip varlıklar gördüklerini bildirmişlerdir.


Mayersların 1987 deki ölümünden sonra 1994 yılında teri ve given seherman çiftliği satın almıştır.

Eve yerleşmeye geldiklerinde dikkatlerini çeken şeyler vardı. Eski ev sahipleri tüm pencere ve kapılara sürgü kilitleri yapmışlardı. Yapının her iki ucunda demir kazıklar,yanık izleri ve ağır zincirler yer alıyordu. Mutfak dolaplarında dahi civatalar yer alıyordu bu oldukça şaşırtıcı bir durumdu.

Sehermenlar kısa müddet bir süre sonra ahırlarında büyük bir kurt gördüler.
Kurt karşılarında durdu ve hic oynamıyordu daha sonra korkulukların arasından bir buzağı boynunu uzattı kurt hemen buzağının boynundan tuttu ve onu korkuluktan geçirmeye zorladı.

Babası ile birlikte Tery sarhmın buzağılarını kurtarmak amaci ile hayvanı dövmeye çalıştılar lakin bu girişimleri başarısız oldu. Daha sonra sharmın eline bir magnum alarak hayvanı alnından vurdu , vurulmasına karşıt kurt buzağıyı bırakmıyordu. En şaşırtıcı olansa hayvanda ne bir yatalanma izi ne de bir kan vardı.Tekrar bir atış yaptı ikinci atış sonrası kurt buzağıyı bıraktı ancak yine de kaçmıyordu sakince gözlerini shormınlara sabitleyerek durdu. Bir kaç atış daha yaptıklarında fırlar bir biçimde hayvan kaçtı. Ortalama 1 mil boyunca shormınlar peşinden gittiler lakin izler aniden son buldu.


Terry sherman kamuoyu önünde konuşmayı uzun süre sonra kabul etti. "Uzun süre çok gizli bir projeyle ilgili bir şey olup olmadığını ne gördüğümüzü merak ettik" dedi.
"Bunun hakkında ne düşüneceğimi
gerçekten bilmiyorum." Diyerek konuşmayı sonlandırdı.

Genç oğulları ve 10 yaşındaki kızları olan Shermanlar, son 15 ay boyunca art

arda üç özel UFO türü gördüler -
beyaz ışıklı küçük kutu benzeri bir araç, 40 fit

uzunluğunda bir nesne ve devasa bir gemi. Neredeyse birkaç futbol sahası büyüklüğünde bir gemi. Uçarken dalgalı bir kırmızı ışın veya ışık demeti yaydığını görmüşlerdir. Bazılarını ise ardında
havada görünen turuncu, dairesel ışıklar bırakıyor olarak gözlemlemişler.

Bunlardan ikisini video olarak da kaydetmişler.

Bölgede binlerce ufo gözlemi yapılmış 3 farklı uçan cisim tanımlanmıştır. Garip ateş topları görülmüş ve ek olarak cisimlerin şekli ise üçgen, oval ve puro şekller olarak tanımlanmıştı. Kimisi Yeşil Parlayan ışıkla çevrili kimisi dalgalı kırmızı izler bırakan olarak görülmüştü.

Terry ve Gwen Sherman çiftliği , çiftlikte geçirdikleri 18 ayın sonunda 1996 da sattı . Çiftlik araştırma merkezi haline geldi.






Yorum Gönder

0 Yorumlar